Interactieve avond:
verbinding in verlies

ROOSENDAAL - Het team van Verlies en Rouw van Humanitas organiseert een bijeenkomst met deze keer het thema: Verbinding in Verlies.


Op 28 juni gaan we interactief aan de slag met verlies en rouw onder leiding van Angela Arts. Op een toegankelijke manier gaan we in contact met elkaar en met het verlies en daarmee komen we tot verbinding. Dit is leerzaam voor onszelf, maar ook voor de ander die in rouw is. We delen ervaringen en vind je het prettiger om alleen te luisteren, dan ben je ook van harte welkom.


Zichzelf ontwikkelen

Angela geeft begeleiding ten aanzien van rouw en verlies, stress gerelateerde problematiek, depressie en persoonlijke ontwikkeling. Haar interesse gaat uit naar de mens, hoe deze mens te motiveren en zichzelf te laten ontwikkelen. Ook is Angela al geruime tijd bij Humanitas werkzaam bij de lotgenotengroepen. 


Interactief aan de slag met verlies en rouw


Meer info?

De avond zal gehouden worden op woensdag 28 juni van 19.30 tot 21.30 in de Tolbergseschuurkapel, Damastberg 108 in Roosendaal. De zaal gaat open om 19.15 en de toegang is gratis. Voor nadere informatie over deze avond of over onze andere activiteiten, zoals de rouwwandelingen en maatjescontact, kun je contact opnemen via telefoonnummer 0165-599936 of via e-mailadresrouwenverlies.wbw@humanitas.nl.[n]