Deelnemers tijdens een eerdere editie.
Deelnemers tijdens een eerdere editie. Foto: Wim van Haperen

Nog 6 weken voor de Smart Theta Crossduathlon

ETTEN-LEUR - Zondag 12 februari staat de Smart Theta Crossduathlon alweer voor de 21e keer op het programma van vele duursporters. Deze loop-atb-loop wedstrijd is een prima overwinteringsevenement om je eens lekker uit te leven of om je conditie te testen. 


Als je wil meedoen aan deze crossduathlon is, naast hardloopschoenen  een deugdelijke ATB fiets verplicht, alsook een goed passende helm., 

Je kunt de wedstrijd solo doen maar ook zijn bij ons duo's van harte welkom. 

De start vindt plaats op het terrein van Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy, Zandspui 43 te Etten-Leur. Er zijn twee startseries: 1e om 10.30 uur en de 2e om 12.00 uur.

De 1e serie is voor de korte afstandsliefhebbers (3 km lopen + 10 km ATB + 1.5 km lopen) terwijl de 2e start voor de lange afstandsliefhebbers is (6 km lopen + 20 km ATB + 3 km lopen). 

Je loopt en fietst over weilanden, door het bos, langs wijnranken en langs aspergevelden. Het een heel mooi natuurlijk gebied waar wij onze wedstrijd organiseren. 

Ook als toeschouwer is het prachtig om te komen kijken en wat te drinken/eten in de kas op het terrein.


Vooraf inschrijven

Deelnemers let er goed op dat wij niet meer aan na-inschrijving op de dag zelf doen, dus via internet vooraf inschrijven ( www.crossduathlonetten-leur.nl) . Voorinschrijven kan tot 6 dagen voor de wedstrijddag.[n]