Gezellig druk in ontmoetingsruimte "de Schaapskooi"
Gezellig druk in ontmoetingsruimte "de Schaapskooi" Foto: Yvonne Mentzel

Volop activiteiten in “de Schaapskooi”

Algemeen

ETTEN-LEUR - In 2022 was het steeds gezellig druk in ontmoetingsruimte “de Schaapskooi” bij de vele activiteiten voor ouderen in Etten-Leur. 

En ook in het nieuwe jaar gaat het enthousiaste vrijwilligersteam door met het organiseren van veel activiteiten. Zo brengen we graag mensen samen op onze koffie-inloop ochtenden, iedere zondag-, maandag- en woensdagochtend van 10.15 uur tot 11.30 uur. 

Tijdens het eetpunt op vrijdag genieten mensen samen voor een aantrekkelijke prijs van een lekkere 3 gangen lunch. Ook zorgen we voor leuke activiteiten met iedere donderdagochtend om 10 uur senioren gymles (onder professionele begeleiding) en op de eerste woensdagmiddag van de maand een bingo met mooie prijzen, overige woensdagen gezellige kaartclubs. 

Onze biljartclubs zijn op maandag,- dinsdag,- en donderdagmiddag actief en wie van bloemschikken houdt is iedere tweede donderdagmiddag van de maand welkom. 

Daarnaast organiseren de vrijwilligers regelmatig iets speciaals. Zo kijken we nu al uit naar de carnavalsmaandagmiddag met livemuziek van Simpelfonie en de high tea, frietjeszondag, zomer bbq, bioscoopbezoek en themaochtenden die weer op het programma staan. 

Ook van 2023 willen we weer met zoveel mogelijk senioren uit Etten-Leur een gezellig jaar maken en iedereen is daarom welkom om aan te schuiven. Men hoeft geen lid van Avoord te zijn. De Schaapskooi is gelegen in het wooncomplex van “de Schapenweide”, Dreef 41-43 Etten-Leur, of via 076-503 5574 of schapenweide@avoord.nl.[n]