Bridgeclub Etten-Leur in 1980
Bridgeclub Etten-Leur in 1980 Foto: Bridgeclub Etten-Leur

Bridgeclub Etten-Leur gaat weer van start

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op 10 januari gaan de oudste Bridgeclub van Etten-Leur weer van start voor de wekelijkse bridge-avond in De Linde. Gestart wordt om half acht en rond half elf is steeds de uitslag bekend.

Er wordt gebridged in minimaal twee lijnen. Uiteraard wordt ook nu nog extra aandacht besteed aan voldoende afstand aan de bridgetafels. Het is al meer dan 62 jaar gezellig bridgen bij onze bridgeclub die de eerste bridgeclub in onze gemeente was. Fijn is om ook te mogen constateren dat het aantal leden voor dit seizoen nog steeds toeneemt. Geinteresseerd om ook eens op dinsdagavond een avondje buiten de deur te bridgen en/of interesse om het bridgen te leren? Neem dan contact op met onze secretaris Dories van de Reepe en meld u aan voor een proeflidmaatschap. Dat kan via bridgeettenleur@gmail.com  en telefoon 0610577100.

Wanneer we voldoende cursisten kunnen vinden zal ergens in september de nieuwe bridgecursus van start gaan. Ook hiervoor kunt u zich al aanmelden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een beginners- en een gevorderden cursus georganiseerd. Cursisten kunnen een aantal weken gratis aanschuiven aan de bridgetafels om het bridgen extra snel te leren en te genieten van de bridge-avond. Ook wordt geleerd hoe zij digitaal het bridgen nog sneller thuis kunnen leren.