Stichting carnavalsoptocht Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De grote carnavalsoptocht start dit jaar op zondag 19 februari in het zwaaigat(leur) en ontbind in het stijlorenrijk(Etten). Inschrijving is reeds mogelijk. Voor elke categorie zijn er 3 bekers beschikbaar en ook zijn er wisseltrofeen beschikbaar. 


Tot en met 13 janauri hebben tot nu toe de volgende deelnemers zich reeds ingeschreven: Categorie A Grote wagens; C.V. de Tapkes, C.V. De Pannekoeken. Categorie C; Grote groepen: C.V. Dweil menie. Kleine groepen: C.V, Og Oke en Categorie E: Ind/paren; KV, de Korte Leur, C.V. D'Ouwe muts, C.V. Ju doskus en C.V. Ut Nuske en co. Inschrijving is mogelijk via de website; www.sco-etten-leur.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met: groteoptocht@sc-etten-leur.nl


Kindercarnavalsoptocht

De kinderoptocht start op zaterdag 18 februari a.s.. vanaf de Dreef in Etten-leur en wordt ontbonden op het van bergenplein. Inschrijving is mogelijk via de website: www.sco-eten-leur.nl Alle kinderen met een leeftijd tot en met 13 jaar kunnen deelnemen. Er zijn diverse categorieën; Individuelen en paren, Kleine groepen van 3 tot 6 kinderen, Grote groepen van 7 of meer kinderen en Wagentjes. Voor elke categorie zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Alle kinderen ontvangen en herinneringsmedaille.


Reclameoptocht

De reclameoptocht wordt voorafgaand aan de grote carnavalsoptocht op zondag 20 februari. Ook hier kunnen de bedrijven voor inschrijven via onze website: www.sco-etten-leur.nl Voor een klein relatief bedrag kunnen de bedrijven meerijden met de reclameoptocht. Op deze manier kunt u een groot publiek bereiken. 


Pyamabal

Maandagmorgen 20 februari vindt weer het gezellige pyjamabal plaats in de Nobelaer. Alle kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom om samen met hun ouders, opa's en o ma's en andere begeleide een feestje te komen vieren. Kaarten voor het pyjamabal zijn vanaf 13 januari uitsluitend one line te koop via www.denobelaer.nl. Voorafgaand aan en tijdens het pyjamabal op 20 februari worden geen kaarten aan de deur verkocht. Tijdens dit evenement kan enkel met pin betaald worden. Vol is vol en op is op! Kinderen kunnen gebruik maken van eierkoeken, krentenbollen en krijgen bij binnenkomst 1 pakje limonade aangeboden en na afloop een snoepzak. Op onze website kunt u meer informatie vinden: www.sco-ettn-leur.nl[n]