Vrijdag 20 januari

BoerenBingo in Bedrijf

20:00 | 't Strooienhuis

Op 20 januari ontpopt een geweldig bingospektakel bij ’t Strooienhuis in Etten-Leur. Het thema is het boerenleven. De avond wordt gevuld met 6 bingorondes waarbij mooie, lokale prijzen zijn te winnen. De zaal wordt omgetoverd tot een boerenbingotempel waarbij iedereen lekker in boeren-outfit mag komen bingoën. Er zullen een dj en een artiest komen die de sfeer zullen maken op de avond. Presentator Bagiyo zal de avond aan elkaar praten. Een deel van de opbrengsten zullen naar het KPJ gaan voor leuke activiteiten. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.15 uur. Kaarten bestellen via www.eventree.nl/events/boerenbingo.


Zaterdag 21 januari

Samen soepen nu ook in Ut Praotuis

17:00 | Ut Praotuis

'Soepen' is het nieuwe werkwoord voor samenwerken aan een vitale lokale samenleving. Dat doen we door mensen uit te nodigen om door samen te 'soepen', elkaar te leren kennen, met elkaar in gesprek te gaan en samen te werken aan een inclusieve samenleving waar iedereen welkom is. Ook in Etten-Leur is enig tijd geleden dit initiatief gestart in De Linde. In 2023 komt daar ook Ut Praotuis bij. Elke 3de zaterdag van de maand is iedereen welkom in ons wijkgebouw. De eerste keer is op zaterdag 21 januari. Om 17.00 uur zal de soep worden opgediend en kunnen de gesprekken beginnen. Deelname is gratis. Opgeven via mail info@banakkers.nl (naam en aantal personen). Ons motto is “Iedereen mag meesoepen“.


Warmdraaien in het Stijlorenrijk

20:00 | Café Marktzicht

Zaterdag 21 januari vindt de jaarlijkse Opwaarmaovut weer plaats bij Café-zaal Marktzicht in Etten-Leur. Tijdens de Opwaarmaovut kun jij je al voorbereiden voor carnaval. Je hoort deze avond alle nieuwe, en bestaande carnavalshits voorbijkomen door de heren van Meezun2en. Ook treden er diverse artiesten en kapellen op. Onder andere Angelique van Elteren, Die 01608 en winnaars van de Ziengaovut 2022: 'Vorstelijk vermaak' (bestaande uit de leutvorsten van Etten en Leur). Aanvang 20.00 uur.