Afbeelding

Leurse Leut 66 jaar in Ut Zwaajgat

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Karnavalsvereniging Leurse Leut viert dit jaar voor de 66e keer karnaval in Ut Zwaajgat (=Leur, =Etten-Leur Noord). Dat gaat op gepaste wijze gevierd worden met een reünie voor oud-leden op zaterdagmiddag 28 januari. Gevolgd door een grandioze feestavond voor alle karnavalsliefhebbers uit de verre omtrek. Iedereen met een karnavalshart is welkom. Toegang is natuurlijk gratis.

Van half acht tot acht is er de gelegenheid om Prins Lucas I, zijn Protocol en het bestuur te feliciteren. Daarna barst het feest los.

Waar moet je zijn? In het Turfschip aan de Schipperstraat 2 op de Leur.

Behalve muziek van vele kapellen, zal ook Meezun2en van de partij zijn. En als speciale gasten treden op Tommy Lips en Johnny Gold! Dat wil je niet missen.

Feest gezellig mee met Leurse Leut onder het motto: ‘Grwôôt sukzes meej dubbel zes’. Kom alvast de karnavalssfeer snuiven, die met karnaval in de feesttent op het van Bergenplein wordt voortgezet met karnaval. Je leest het goed, met karnaval is het: “Leut op het plein” met een verwarmde tent, voorzien van alle gemakken, net als 33 jaar geleden. Wie kent het nog?