Speculaasuitje voor Internos topverkopers

ETTEN-LEUR - Zaterdagmiddag was het weer zover! Het speculaasuitje voor de 23 topverkopers. Alle topverkopers verzamelden zich bij Let’s play-it, de gamehal in Etten-Leur. Na een leuke uitleg mochten de jeugdleden zich uit gaan leven op allerlei leuke spellen.

Er werden ballen gegooid, geracet en vooral fanatiek gespeeld. De een ging voor het plezier terwijl de ander bezig was om de meeste punten te verzamelen.

Wat een enthousiasme en strijd straalden daarvan af. Af en toe een teleurstelling bij een verliezend potje. Maar bovenal plezier onderling.

Tussendoor kregen de pupillen nog een snoepje en drankje om daarna weer actief door te spellen. Na afloop konden de behaalde punten ingeleverd worden voor een presentje of waardebonnen. Sommigen deelden zelfs de gewonnen prijzen met elkaar.

Het was een leuke groep pupillen tussen de JO8 en JO12. Terug bij Internos kregen we heerlijke pizza’s . De jongens hebben gesmuld! We kijken weer terug op een geslaagde middag met zijn allen.

Dankjewel allemaal!


Carnavalstraining bij Internos

Kom jij ook naar de Carnavalstraining? Vrijdag 10 februari 18.00-19.30 uur!

Geef je dan op via de website van Internos.

Voor deze gezellige avond hebben we hulpouders nodig. Tijdens het klaarzetten vanaf 17.15 uur en om de verschillende spellen tijdens deze avond te begeleiden.

Aanmelden kan via hetzelfde formulier als de aanmelding.

Wij hebben er weer zin![n]