Afbeelding
Foto: Corine Roks

NOMI Co-Packing viert jubileum met familiedag

ETTEN-LEUR – NOMI Co-Packing bestaat 35 jaar. Een jubileum dat het familiebedrijf niet ongemerkt voorbij laat gaan. Daarom organiseert zij voor al haar medewerkers en hun aanhang op zaterdag 11 februari een familiedag. Familieleden, vrienden en kennissen krijgen de gelegenheid een kijkje achter de schermen te nemen. Het familiegevoel scoort hoog bij het verpakkingsbedrijf aan de Pauvreweg in Etten-Leur, zo ook op de werkvloer. 


“Onze werknemers staan centraal. Wij proberen het werk zo makkelijk en licht mogelijk te maken, iedereen zo goed mogelijk te faciliteren en te helpen daar waar nodig, zowel op het werk als privé. Deze bedrijfscultuur blijft bij klanten niet onopgemerkt. Zij geven aan graag zaken te doen met bedrijven waar het om de mensen draait,” aldus directeur André van Peer.

NOMI Co-Packing telt zo’n zeventig vaste medewerkers. Daarnaast maakt NOMI gebruik van flexkrachten, variërend van dertig tot soms wel honderd in piektijden.


Bedrijfsnaam 

Het verpakkingsbedrijf heeft haar roots op Sint Willebrord. Van Peer hierover: “In 1988 hebben ik en mijn vader het bedrijf opgericht, genaamd Inpakbedrijf NOMI. Een bedrijfsnaam geïnspireerd op de namen van mijn ouders; pa Arnold (meer bekend als Nol) en moeder Mientje”. De zaken in de verpakkingsbranche liepen goed, met een aantal verhuizingen als resultaat. “Uiteindelijk vestigden we ons in 1990 aan de Pauvreweg in Etten- Leur. In 2008 hebben we het pand uitgebreid en sinds 2015 huren we nog een extra pand dat zich 100 meter verderop bevindt."


Mooie klanten en producten

NOMI beschikt over meer dan dertig productielijnen met verschillende combinatiemogelijkheden voor het verpakken van voornamelijk food, maar ook non-food producten. "Met onze diversiteit aan verpakkingsmachines, onze no-nonsense mentaliteit en vooral onze betrouwbare medewerkers zijn wij de flexibele productieschil van vele multinationals. Al vele jaren verlenen we onze diensten aan mooie klanten en merken als Mars, Haribo en Tony's Chocolonely.”


Familiair

NOMI staat bekend om haar familiaire karakter en uitstraling. André hierover: “We zijn een echte groep, pakken het werk collectief op, zorgen voor een warme, gezellige en veilige werksfeer, en helpen elkaar indien nodig. De lijntjes zijn kort, ook met directie. Een ‘Ons kent ons’ bedrijfsmentaliteit!"

Van Peer tot slot: “Als mensen deel willen uitmaken van ons team, dan verwijs ik ze graag naar de vacatures op onze website: www.nomi.nl. Of ben je geïnteresseerd in wat wij allemaal doen en zou je eerst weleens een kijkje achter de schermen willen nemen, meld je dan aan voor onze familiedag van zaterdag 11 februari via hr@nomi.nl.”[n] TEKST CORINE ROKS