Vrijdag 3 februari

Karnaval voor iedereen!

20:00 | Het Turfschip

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari komen maar liefst zes Mauwers hun gemauw ten gehore brengen in de Leurse Boeg. Benieuwd wie zich dit jaar de “Grootste Mauwer van Ut Zwaajgat" mag noemen? Kom en maak het mee. Er komt ook een act van en door alle Oud Prinsen van de Leur! Dit Leurse karnavalsgebeuren zal plaats vinden in 't Turfschip (Schipperstraat). Er zijn nog een paar kaarten te verkrijgen bij Café Hof van Holland (Roeloffs).


Zondag 5 februari

Uit-de-Sleurmiddag

13:30 | 't Turfschip

Op zondag 5 februari biedt Leurse Leut weer de “Uit-de-Sleurmiddag" aan de onze senioren en mensen met een beperking aan. Een middag vol muziek en vermaak. Gratis toegankelijk. Aanmelden voor kaarten kan nog via: uitdesleurmiddag@gmail.com (of via één van onze leden). Onder vermelding van uw naam, adres en aantal. Leurse Motto: Grwôôt sukzes meej dubbel zes.


Maandag 6 februari

Presentatie nieuwbouw

10:00 | De Linde

Maandag 6 februari om 10.00 uur bij De Linde. Presentatie Centrum voor Wonen en nieuwbouw in Etten-Leur, met Kees Konings van KoningsWonen. Wilt u alles weten over nieuwbouw in Etten-Leur? Kom dan 6 februari om 10.00 uur naar De Linde (Lambertusstraat 7).