Afbeelding
Foto: René Mensen

Burgemeester neemt Jaarboek Etten-Leur 2022 in ontvangst

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Donderdagmiddag heeft burgemeester Mark Verheijen in het gemeentehuis het Jaarboek Etten-Leur 2022 in ontvangst genomen. Het boek werd uitgereikt door Desiree Cooremans, acquisiteur van Uitgeverij de Bode. 

Desiree Cooremans: “Ik mag u namens de Etten-Leurse Bode het eerste exemplaar aanbieden. Een mooie verzameling van belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij, die nieuws waren in het afgelopen jaar in 96 pagina’s.” Het boek is een mooie manier voor de de waarnemend burgemeester om Etten-Leur wat beter te leren kennen. Van iedere maand is een overzicht gemaakt, een mooi fullcolour bewaar exemplaar met beeld en tekst. 

Het jaarboek Etten-Leur 2022 kan worden besteld via www.bodeshop.nl en kost €14,95. En is te koop bij: Bruna Novelle op het Van Bergenplein 62, Mobiliteit & Comfort aan de Bisschopsmolenstraat 91, Toeristisch Informatiepunt | Etten-Leur City Shop op de Markt 4, Albert Heijn aan het Burchtplein 13 en de Bruna Winkel Centrum aan het Burchtplein 27. De jaarboeken van 2020 en 2021 zijn ook nog te koop via onze site.