Start werkgroep rond
exposities in De Nobelaer

ETTEN-LEUR - De Nobelaer is op zoek naar kandidaten voor een werkgroep om samen met het cultuurhuis nog meer kleur te geven aan exposities en tentoonstellingen. Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen, wil het cultuurhuis kunstminnende inwoners van Etten-Leur betrekken bij de samenstelling van de expositiekalender.


DOOR ADDO SPRANGERS


In De Nobelaer is het mogelijk om werk van lokale en regionale kunstenaars te exposeren. Op de eerste verdieping van het cultuurhuis kunnen werken gepresenteerd worden aan enkele wanden en in een sluis grenzend aan theaterzaal De Justus kunnen ook sculpturen en andere, grotere werken tentoongesteld worden.

Tijdens de officiële opening van De Nobelaer op 10 september 2022 werd ook de eerste expositie in het nieuwe gebouw geopend met schilderijen van Ineke Duyndam, Marieke Samuels en de keramische sculpturen van Carla Schoenmaker. Deze waren tot januari te bezichtigen waarna het de beurt was aan Marion Naber en Mart Dirckx om hun werken te exposeren. Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen, wil het cultuurhuis kunstminnende inwoners van Etten-Leur betrekken bij de samenstelling van de expositiekalender. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze speciale werkgroep die zich niet alleen bezighoudt met de kalender maar ook brainstormsessies, organisatorische taken en gastheerschap. Op deze manier worden exposities en tentoonstellingen nog meer voor én door Etten-Leur georganiseerd. Ga voor meer informatie naar www.denobelaer.nl/exposities. Aanmelden kan per e-mail via kunsteducatie@denobelaer.nl. [n]