Afbeelding
Foto:

Kinderfysiotherapie bij
Van Broekhoven Fysio in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Soms loopt het anders en kunnen kinderen baat hebben bij kinderfysiotherapie.


Van Broekhoven Fysio is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met een motorische ontwikkelingsachterstand of bij problemen met bewegingsvaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan: baby’s met een voorkeurshouding, peuters/kleuters en schoolgaande kinderen met een achterstand in de fijne motoriek en/of bijvoorbeeld houdingsproblemen.

Heeft uw kind moeite om mee te komen met de gymles? Of op de sportclub? Onze kinderfysiotherapeut kan in kaart brengen of uw kind alleen wat trager is in zijn of haar ontwikkeling of dat er wat intensievere begeleiding nodig is. 

Heeft u vragen over wat kinderfysiotherapie voor uw kind kan betekenen? Neem dan contact op met de praktijk, wij helpen u zo snel en goed mogelijk verder. U kunt zowel met als zonder verwijzing terecht bij onze kinderfysiotherapeut. Via de basisverzekering heeft ieder kind recht op 18 kinderfysiotherapie behandelingen per jaar.[n]