Vrijdag 31 maart

Paasbrunch De Schaapskooi

12:30 | De Schaapskooi

Op vrijdag 31 maart om 12.30 uur organiseren de vrijwilligers van Avoord een gezellige Paasbrunch in de Schaapskooi. Aanmelden kon tot vrijdag 24 maart. De ontmoetingsruimte is dagelijks met allerlei activiteiten geopend (behalve op zaterdag). Loop gerust even binnen, al is het maar voor een kopje koffie of een praatje. Iedereen 55+ is welkom. Ingang via Veemarktstraat (achter het gemeentehuis). Voor meer info: De Schaapskooi, Dreef 41-43, 4875 AC Etten-Leur, tel. 076-5035574, e-mail: schapenweide@avoord.nl

 

Zaterdag 1 april

Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush

20:15 | 

Anneke van Giersbergen is druk met de reprise van 'Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush'. Voor iedere Kate Bush-fan is dit de laatste gelegenheid om haar oeuvre live te horen, gezongen door Anneke. Mis het dus niet! Zaterdag 1 april staat ze in De Nobelaer in Etten-Leur.

 

Zondag 2 april

“Fout drukwerk?? J/N" in april voor het laatst te zien

13:00 | Nederlands Drukkerij Museum

Prikkelende tentoonstelling “Fout Drukwerk?? J/N" in april voor het laatst te zien in Nederlands Drukkerij Museum, o.a. tijdens de extra zondagopening op 2 april! De tentoonstelling gaat over drukwerk, die door een veranderde tijdgeest en normen en waarden waarschijnlijk nu niet meer kunnen. Tentoongesteld worden diverse drukwerken, die in de tijd van verschijnen “normaal" waren, maar tegenwoordig als “fout drukwerk" gezien kunnen worden – want antisemitisch, racistisch, kolonialistisch of seksistisch. Oordeel zelf! Het Nederlands Drukkerij Museum is te vinden aan de Leeuwerik 8 te Etten-Leur. Het museum is open op dinsdag t/m vrijdag van 13.00-16.30 uur en dus ook op zondag 2 april van 13.00-16.30 uur. Meer informatie: www.nederlandsdrukkerijmuseum.eu.


Dinsdag 4 april

Lekker kletsen en spelen bij de Notenkrakertjes

9:30 | Wijkgebouw de Gong

De Notenkrakertjes biedt (groot-) ouders en verzorgers de mogelijkheid een dagdeel in de week samen koffie en thee te drinken in wijkgebouw De Gong, terwijl er begeleiding is voor hun baby of peuter. Speelgoed voor peuters en baby’s is aanwezig. De kinderen mogen uiteraard ook hun eigen favoriete speelgoed en knuffels meenemen. De begeleiders gaan ook creatieve activiteiten organiseren. Deelname is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur in Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42, vrije inloop voor (groot-)ouders en verzorgers met hun baby en/of peuter, in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.

 

Herdenking sterfdag Jezus Christus

20:00 | De Nobelaer

Elk jaar zijn er miljoenen mensen die samenkomen op de sterfdag van Jezus Christus. Zij komen bij elkaar om degene te herdenken die zijn leven gaf als losprijs om de mensheid te bevrijden van zonde en de dood. - Mattheüs 20:28. Overeenkomstig Jezus' opdracht: 'Blijf dit doen om mij te gedenken' in Lukas 22:19 herdenken Jehovah's Getuigen wereldwijd zijn sterfdag, volgens de joodse kalender 14 Nisan. Die datum komt dit jaar overeen met dinsdag 4 april. Gemeente Etten-Leur-Noord zal de herdenking houden in de Koninkrijkszaal aan de Akkerweg 5, 4874 NV Etten-Leur. Aanvang: 20.00 uur. Gemeente Etten-Leur-Zuid zal de herdenking houden in De Nobelaer (zaal De LizZ), Parklaan 2, 4873 ER Etten-Leur. Aanvang 20.00 uur. Op de website JW.ORG is meer informatie te vinden over actuele Bijbelse onderwerpen en een bijeenkomst bijwonen.