Actiefoto genomen tijdens het bedrijvenvolleybaltoernooi.
Actiefoto genomen tijdens het bedrijvenvolleybaltoernooi. Foto: Raymond de Vogel

Geslaagde 23ste editie ROWI Bedrijvenvolleybaltoernooi

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag vond, na een afwezigheid van 3 jaar, de 23ste editie van het ROWI bedrijvenvolleybaltoernooi plaats in de sporthal van het Turfschip. Met een maximum van 16 teams was de sporthal goed gevuld. Voorafgaand aan het toernooi werd Volleybalvereniging ROWI, die dit seizoen de 50ste verjaardag viert, door het CDA Etten-Leur in het zonnetje gezet met een heerlijke taart.


Om klokslag 6 uur startten de eerste wedstrijden en werd er in de voorronden gestreden voor een plaatsje in de verschillende finale poules. De technische staf van de Pastoor had een juiste mix van kroegtijgers met wat volleybal ervaring samengesteld, waarmee in de voorronde gewonnen werd van de ANWB, De Bolle Buiken en Luyten Advies.

Na een korte pauze werden de 4 finalepoules bekend gemaakt en kon de strijd losbarsten om de poulewinst en de felbegeerde trofee.

In poule A moest de Pastoor het eerst opnemen tegen titelfavoriet Mooi Geknipt. De Pastoor pakte een kleine voorsprong, maar met nog een paar minuten op de klok trapte Mooi Geknipt het gaspedaal in. Hun eindsprint kwam net te laat en de Pastoor won deze clash met 1 punt verschil.

Ook de wedstrijden met Zooitje Ongeregeld en Smash-or-Pass vielen in het voordeel van de Pastoor, waarna toernooiwinst een feit was. In Poule B pakte Nieuwe Gezelligheid de winst, in Poule C De Bosrand en in poule D Luyten Adviesgroep.


De organisatie kijkt wederom terug op een zeer geslaagde avond en is alweer volop bezig met editie nummer 24. Volleybalvereniging ROWI bedankt alle deelnemers en natuurlijk ook de vele sponsoren die een of meerdere prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de aansluitende loterij.[n]