Woensdag 5 april

OBS De Toverlaars, 25 jaar

15:00 | De Nobelaer

Op woensdag 5 april viert OBS De Toverlaars zijn 25-jarig bestaan met een spetterend muzikaal optreden in de Nieuwe Nobelaer. Er zijn twee voorstellingen, om 15.00 uur en om 19.00 uur! Met veel muziek, dans en drama worden er herinneringen uit het verleden van de school uitgebeeld door de huidige leerlingen. Een echte reis door de geschiedenis van de school uit de wijk De Keen. Kaarten zijn nog beschikbaar via de website van De Nobelaer.

 

Zaterdag 8 april

Fit & Gezond Cross

8:00 | 

Traditiegetrouw wordt er in de eerste twee weekenden van april Eventing Etten-Leur georganiseerd. Dit jaar op 2 en 10 april. Dit paardensportevenement bestaat uit dressuur, springen en een cross door het mooie buitengebied van Etten-Leur. Dit jaar wordt dit fantastische evenement uitgebreid met een amusements-run voor het gehele gezin! Als paarden over de hindernissen gaan dan kunnen we ook 'mensen' over de hindernissen laten gaan. In heel het land worden er diverse mudruns en obstacle runs georganiseerd, maar nog niet in Etten-Leur. Fit en Gezond in Oudenbosch zag deze uitdaging wel zitten. Kortom het wordt een 3-daags sportevent voor mens en dier van jong tot oud! Waar: Schuitvaartjaagpad, Etten-Leur. De Cross bestaat uit 3 onderdelen: ouder en kind cross, individuele deelname en we sluiten af met een bedrijven/ team cross. Wil je meedoen met deze leuke cross? Houd dan onze social mediakanalen en de website in de gaten www.facebook.com/fitengezondcross, www.instagram.com/fit_en_gezond_cross en www.mudrunettenleur.nl. Wil je meer weten over Eventing Etten-Leur: www.eventingettenleur.nl of mail info@eventingettenleur.nl.

 

Dinsdag 11 april

Lekker kletsen en spelen bij de Notenkrakertjes

9:30 | Wijkgebouw de Gong

De Notenkrakertjes biedt (groot-) ouders en verzorgers de mogelijkheid een dagdeel in de week samen koffie en thee te drinken in wijkgebouw De Gong, terwijl er begeleiding is voor hun baby of peuter. Ingrid Dieleman en Esther Dekkers zijn de enthousiaste initiatiefnemers. De begeleiders gaan ook creatieve activiteiten organiseren. Deelname is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur in Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42. Vrije inloop voor (groot-)ouders en verzorgers met hun baby en/of peuter, in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.