Afbeelding
Foto: Daisy de Fretes

Food La Route weer inEtten-Leur!

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Etten-Leur. Een unieke culinaire avond uit, waarbij je elke gang in een ander restaurant krijgt.

In het totaal zijn het 3 heerlijke gangen en zit er bij het voor- en hoofdgerecht een speciaal geselecteerde bijpassende wijn erbij en krijg je bij het dessert een lekkere kop koffie/thee. De restaurants waar je elk een gang krijgt inclusief een bijpassend drankje zijn: Brasserie Tartaar, Vincents Bistro en Het Witte Paard. Het is een hele leuke en unieke manier van heerlijk uiteten gaan. Zo kun je namelijk op 1 avond van 3 verschillende restaurants proeven. Het wordt georganiseerd op donderdagavond 1 juni.

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je slechts 59,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 3 gangendiner, inclusief 3 bijpassende dranken en kan je gebruik maken van de gratis app. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl.

Aanmelden op www.FoodLaRoute.nl