Helaas maar 2 dames van het team waren aanwezig bij de prijsuitreiking.
Helaas maar 2 dames van het team waren aanwezig bij de prijsuitreiking. Foto: Robert van Gils

Etten-Leurs team wint winter indoor tenniscompetitie

ETTEN-LEUR - Eind maart vond de prijsuitreiking plaats van de Peter Scheerders Dames Winter competitie in De Leeuwerik te Zundert. Ongeveer 40 deelneemsters waren aanwezig om op gezellige wijze de competitie af te sluiten.  


Omstreeks 15.00 uur de winnaars in het zonnetje gezet. Er waren prijzen voor de winnende teams uit de competitie.  In de 3e  klasse waren ditmaal de dames van het team Vierhuizen uit Etten-Leur de sterkste. Uit handen van de wedstrijdleider ontvingen zij een trofee en flesje wijn. Deze dames competitie wordt georganiseerd door Robert van Gils van De Leeuwerik uit Zundert. Maar door het groot aantal teams (32) volledig gespeeld op de vrijdag ochtend op de banen van ZUIT.NL in Etten-Leur. 

Er wordt gespeelt in 4 klasse met speelsterktes van 9 tot 5. De dames van Vierhuizen zullen komend seizoen uit gaan komen in de 2e klasse. 

Wil je ook in de winter lekker indoor een competitie spelen dan kan dat dus bij ZUIT.NL.

Als er interesse is vanuit een damesteam met minimaal 4 speelsters, dan moet je echter contact op nemen met De Leeuwerik in Zundert info@tenniscentrum.nu of 076-5976767. Er wordt om de week gespeeld op de vrijdag ochtend en in totaal 12x in het seizoen. 

Het speelschema is voortijdig bekend zowel voor het laatste kwartaal van 2023 als ook het eerste van 2024.

Dus je kan er met je werkschema/agenda een planning voor maken zodat je kan spelen.

Ook al speel je in de winter buiten door, dit is een mooie gelegenheid om competitief op niveau te blijven met andere teams uit West-Brabant. Ook kunt u kijken op www.psdwc.nl voor meer informatie.[n]