Woensdag 19 april

Orgeldemonstratie Van Goghkerk

11:30 | Van Goghkerk

Op woensdag 19 april nodigt de Orgelkring Jacobus Zeemans u graag uit voor een bijzonder moment in de Van Goghkerk aan de Markt in Etten-Leur. Op deze ochtend zal Jan-Sjoerd van der Vaart eerst van 10 tot 11 uur zijn wekelijkse beiaardspel laten klinken over de Markt. Maar deze keer zal hij vervolgens van 11.30-12.15 uur het onlangs gerestaureerde Zeemansorgel in deze kerk demonstreren en uiteraard laten horen! Bezoekers mogen ook boven bij de speeltafel komen kijken en dat is een gelegenheid die niet vaak voorkomt. Voor dit evenement is de Van Goghkerk van 11.30-12.15 uur geopend. U kunt vrij in en uit lopen en de toegang is gratis!


Zondag 23 april

Leurse Leut Bingo

14:00 | Hof van Holland

Op zondag 23 april organiseert de Leutvereniging uit Ut Zwaajgat weer een bingomiddag in de zaal van Hof van Holland (café Roeloffs via zij-ingang) aan het van Bergenplein 41 vanaf 14.00u. De zaal is open vanaf 13.00u. Zorg ervoor om op tijd uw kaarten te halen. Ook nu weer is de eventuele opbrengst bestemd voor het zogenaamde sociale karnavalsgebeuren. Met name de kinderen, ouderen, gehandicapten en zieken hebben, zo denkt Leurse Leut, ook recht op karnavalsplezier. Maar behalve dat, is het een supergezellige middag met fraaie prijzen.


Dinsdag 25 april

Lekker kletsen en spelen bij de Notenkrakertjes

9:30 | Wijkgebouw de Gong

De Notenkrakertjes biedt (groot-) ouders en verzorgers de mogelijkheid een dagdeel in de week samen koffie en thee te drinken in wijkgebouw De Gong, terwijl er begeleiding is voor hun baby of peuter. Ingrid Dieleman en Esther Dekkers zijn de enthousiaste initiatiefnemers. Speelgoed voor peuters en baby’s is aanwezig. De kinderen mogen uiteraard ook hun eigen favoriete speelgoed en knuffels meenemen. De begeleiders gaan ook creatieve activiteiten organiseren. Deelname is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur in Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42, Vrije inloop voor (groot-)ouders en verzorgers met hun baby en/of peuter, in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.