Een fijne plaats om te genieten in
Een fijne plaats om te genieten in "De Achtertuin" Foto: Carla Vermunt

‘De Achtertuin’ opent de poorten weer voor bezoekers

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen periode is er weer hard gewerkt om de tuin nog mooier en toegankelijker te maken voor onze doelgroepen, maar ook voor andere belangstellenden.

Vanaf 2 mei tot en met 10 oktober zijn we weer iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur geopend. Iedereen mag vrijblijvend langskomen om in onze tuin te genieten van al wat groeit en bloeit. Ook als u een praatje wilt maken, bent u bij ons op het juiste adres. Verder kunt u bij ons een gezelschapsspelletje / oud-hollands spel spelen en bij minder mooi weer kunnen we in de overdekte tuinkamer zitten. Vooraf opgeven voor de inloop is niet nodig. Wel vragen we een kleine bijdrage voor koffie/thee, wat wordt besteed aan het onderhoud van de tuin.

Daarnaast organiseren wij het hele seizoen activiteiten voor onze doelgroepen zoals o.a. een muziekmiddag, bingo en lunch. Onze doelgroepen zijn o.a. mensen met een beperking, mensen met dementie, ouderen en eenzame mensen. Zij zijn van harte welkom samen met hun familie en/of mantelzorger.

Ons project om De Achtertuin blind en slechtziend vriendelijk te maken ronden wij dit seizoen af. Op 1 juli a.s. wordt deze feestelijk geopend, meer informatie volgt ter zijne tijd. 

Verder kunt u met een groep op afspraak gebruik maken van de tuin.

De tuin is rolstoel en rollator vriendelijk.

Ingang via de rijpad links naast het woonhuis.  

Wij hopen u te ontmoeten in onze gezellige tuin.

“De Achtertuin”, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. 

Voor meer info: Lian Baremans tel. 06-46586487, 

contact@de-achtertuin.info
http://www.de-achtertuin.info.