Bridgeseizoen BC de Gong
is weer ten einde

ETTEN-LEUR - BC De Gong heeft afgelopen donderdag het bridgeseizoen afgesloten. De feestcommissie had een bijzondere activiteit georganiseerd, nl. Bringo. Een samenvoeging van bridge en bingo waarbij het resultaat van bridgen op een bingokaart werd ingevuld. Verrassend waren de winnaars namelijk niet altijd de beste spelers.


Vanaf 1 juni organiseert BC De Gong het zomeravondseizoen voor alle bridgeliefhebbers in Etten-Leur en omstreken.

Tot en met eind augustus wordt elke donderdagavond gespeeld: In wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, 4876XA Etten-Leur. Inschrijven tot 19.30 uur, aanvang 19.45 uur, vrije inloop, dus geen aanmelding noodzakelijk. Per avond worden 6 rondes gespeeld.

Echter de laatste 2 weken van juli is het wijkgebouw helaas gesloten. Er wordt een klassement samengesteld van paren die minimaal 8x gedurende deze zomer deelnemen. 

Voor paar 1, 2 en 3 zijn kleine prijsjes beschikbaar.

Aan deze zomeravondbridge kan iedereen deelnemen: beginners, gevorderden, wedstrijdbridgers, maar ook degenen die eens willen zien wat bridge inhoudt, zijn de eerste 30 minuten welkom. 

Met deze zomerbridge wil BC De Gong het bridgen promoten en mensen warm maken om ook aan deze mooie en belangrijke sport (hersentraining) te gaan deelnemen.


Informatie

Voor meer informatie kunt U terecht op onze website: BC De Gong.nl of telefonisch: 06-51176956. 

BC De Gong verwelkomt graag alle geïnteresseerden.[n]