Afbeelding
Foto:

Nu nog meer activiteiten door het Seniorenhart

ETTEN-LEUR - Ruim 5 jaar bestaat het Seniorenhart nu in Etten-Leur. Inmiddels zijn er al veel senioren aangesloten bij de verschillende activiteiten. 


De activiteiten op een rij: Woensdagmiddag: Beweegles op muziek voor senioren; Dans-je-Fit met veel verschillende single-dansen; Theatergroep voor senioren. Vrijdagochtend: Ritmische workout voor ‘stoere vrouwen 55+' op leuke muziek; Gezellige bijeenkomst voor senioren met iedere week andere activiteiten. Laatste zondagmiddag van de maand (behalve juli en december): Leuk Beweeg- en Dansfeest. Voor het eerst weer 25 juni. 

Heel veel activiteiten dus. Ook worden er beweeglessen op locatie gegeven. Wilt u meer informatie over de tijdstippen en kosten, belt u dan gerust met Els de Lange-van Haperen, 06-31536511. Momenteel is er ook het TV programma ‘Tijd voor Senioren' te zien, gemaakt en gepresenteerd door het Seniorenhart. Een en ander mede mogelijk gemaakt door het actieprogramma ‘Samen Gezond Leven Etten-Leur'. Veel dank aan de topvrijwilligers! Graag tot ziens bij het Seniorenhart. Voel je Welkom!