Afbeelding
Foto: Krijn ten Hove

168 Roparun teams dwars door Etten-Leur

ETTEN-LEUR - In de avond/nacht van 28 op 29 mei (Pinksterweekend) zullen tussen 21.00 uur en 04.00 uur ’s nachts zo’n 168 Roparun teams door het centrum van Etten-Leur komen. Deze teams lopen en fietsen ruim 520 kilometers vanaf vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam, om aandacht te vragen voor de palliatieve zorg en kunnen alle aanmoediging gebruiken van de inwoners van Etten-Leur gebruiken.


De route loopt via het Trivium, naar de Oude Bredaseweg en dan via het Raadhuisplein richting de Bisschopsmolenstraat. De doorkomst van ons eigen Etten-Leurse team, Team 248 Swietelsky Go4Life, zal rond middernacht zijn, dus we rekenen op veel supporters. 


Geen sponsorloop schooljeugd

Helaas hebben we de Sponsorloop voor de schooljeugd moeten annuleren wegens te weinig aanmeldingen. Maar wat kan men wel verwachten tijdens deze doorkomst?

Vanaf 19.00 uur zal een DJ van PSound tot middernacht  in de tent op het Raadhuisplein de sfeer er alvast in brengen; en vanaf 20.00 uur tot 04.00 uur zal o.a. dweilband Het Boskapelleke voor de muzikale omlijsting zorgen.   

Alle 168 teams zullen door een sheltertent, voor het oude raadhuis, rennen en fietsen, en worden verwelkomd door de speaker. 

Tevens zullen een 4-tal cafe’s (Marktzicht, Scandal, The Mayor & Vincents) tot 04.00 uur open zijn.


Gedenkhoekje

In de tent hebben we een gedenkhoekje gereserveerd, waar iedereen, die een dierbare heeft verloren aan kanker, een herinnering kan opschrijven.[n]