Rob Hendrickx met de eerste drie.
Rob Hendrickx met de eerste drie. Foto: Dick de Klepper

Finale DSE JO 8-9
Drukkerij Hendrickx-cup

ETTEN-LEUR - Ondanks het lange hemelvaartweekend waren er op 21 mei toch nog 44 spelers aanwezig voor de finaleronde van genoemde cup. 


Gezien de tussenstand beloofde het een spannende strijd te worden. Dat werd het ook. De winnaar werd Tim Koevoets. Penalty's moesten echter beslissen wie er 2e of 3e zou worden. Tweede werd Ataberk Kalkan en 3e werd Thijs Kellenbach. De prijsuitreiking werd gedaan door Rob Hendrickx. Natuurlijk was daarbij aanwezig de DSE-mascotte Benny. Na het uitreiken van de prijzen (bekers voor de eerste 3) en medailles voor iedereen, met daarbij ook nog een draagzak met inhoud, waren er de bekende frietjes. Daarna konden de spelers die dat wilden het veld mee oplopen met de spelers van Zondag 1 waarbij ook weer Benny aanwezig was. Van dit meelopen werd door veel spelers gebruik gemaakt. Vanwege de belangrijke wedstrijd van Zondag 1 was er veel publiek aanwezig en was er zelfs van supporters een heuse sfeeractie.

Eindstand: 1. Tom Koevoets 49p; 2. Ataberk Kalkan 47p; 3. Thijs Kellenbach 47p; 4. Max Gijzen 45p; 5. Matthew Barbosa 45p; 6. Finn Baars 43p; 7. Lot Buijnsters 42p; 8. Robin Breijs 41p; 9. Fedde Schalk 40p; 10. Thies Jaspers 39p.[n]