Woensdag 31 mei

Expositie Jan Strube

13:00 | Nederlands Drukkerij Museum

De Stichting Vrienden van Jan Strube exposeert werk van de tot zijn dood in 1985 in Prinsenbeek wonende beeldend kunstenaar Jan Strube. Deze is te zien tot en met zondag 5 november in het Nederlands Drukkerij Museum, Leeuwerik 8, 4872 PH Etten-Leur. Open: dinsdag t/m vrijdag en elke eerste zondag van de maand 13.00-16.30 uur.


Zaterdag 3 juni

Open Dag De Linde

10:00 | De Linde

Zaterdag 3 juni organiseert ontmoetingscentrum De Linde aan de Wipakker 16 in Etten-Leur een open dag van 10.00-14.00 uur. Allerlei verenigingen en organisaties presenteren zich met cursussen, muziek, sport en spel, creativiteit. Kom gerust een kijkje nemen of een praatje maken. Koffie en thee zijn gratis. Demonstraties van o.a. tafeltennis, koersbal en line-dance. Diverse kookclubs zorgen voor een heerlijk hapje.

 

Zondag 4 juni

Hobby- en rommelmarkt

13:30 | Ut Praotuis

Zondag 4 juni is van 13.30 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse hobby en rommelmarkt in en rond Ut Praotuis. De hobbymarkt is binnen en de rommelmarkt is buiten op het parkeerterrein van De Wiek. Wil je een plaatsje, stuur dan een mailtje naar info@banakkers.nl. Deelname is gratis.

 

Dinsdag 6 juni

Lekker kletsen en spelen bij de Notenkrakertjes

9:30 | Wijkgebouw de Gong

De Notenkrakertjes biedt (groot-) ouders en verzorgers de mogelijkheid een dagdeel in de week samen koffie en thee te drinken in wijkgebouw De Gong, terwijl er begeleiding is voor hun baby of peuter. Speelgoed voor peuters en baby’s is aanwezig. De begeleiders gaan ook creatieve activiteiten organiseren. Deelname is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur in Wijkgebouw De Gong, Trompetlaan 42, Vrije inloop voor (groot-)ouders en verzorgers met hun baby en/of peuter, in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar.

 

Donderdag 8 juni

Seniorenbeurs

14:00 | De Nobelaer

Voor alle vragen over nieuwbouw, langer thuis blijven wonen, zorg, juridische zaken, financiën en duurzaamheid In De Nobelaer wordt op donderdag 8 juni de Seniorenbeurs Etten-Leur georganiseerd. Bezoekers zijn vanaf 13:30 uur van harte welkom voor een (gratis) kopje koffie aan de Parklaan 2 in Etten-Leur. Er worden gratis toegankelijke presentaties gehouden over erfrecht & (levens)testamenten, nieuwbouw in Etten-Leur, verduurzaming van uw woning en vermogen & financieringsmogelijkheden. U dient zich aan te melden via email, info@centrumvoorwonenettenleur.nl of bij Centrum voor Wonen Etten-Leur, Oude Bredaseweg 16 (ma, di, do 9.00-13.00u). Na de eerste presentaties is er een informatiemarkt van 15:00-18:00 uur. Meer informatie: www.centrumvoorwonenettenleur.nl/seniorenbeurs