Klaas Hofman (r) winnaar mei 2023
Klaas Hofman (r) winnaar mei 2023 Foto: Rein Nuiten

Nieuw talent bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Een van de nieuwe leden van ons clubje pakt het wel allemaal heel snel op. Klaas Hofman heeft, mede dankzij de behaalde bonuspunten, de eerste plaats behaald over de maand mei 2023. Zijn gemiddelde is 29,00 en dat is erg hoog.

Ook zonder die bonuspunten heeft Klaas een mooie prestatie neergezet. Ries Jaspers en Piet Verhoeven gaan hem zonder die bonuspunten voor. Zoals gezegd is Klaas een waardige winnaar met in zijn kielzog Piet Verhoeven en Ries Jaspers. Proficiat Klaas!. Rein Nuiten volgt op een kleine afstand van Ries en blijft met een gemiddelde van 27,54 Martien de Jong en Tonny Geldtmeijer net voor. Jan van der Wal, Piet Aerts en Kees Naalden moeten nog een tandje bijschakelen om in het jaarklassement aan te haken. Piet Vermunt was er gelukkig ook weer ‘n keer bij en speelde meteen een partij met gemiddeld 28,00. Vanwege het geringe aantal gespeelde partijen verzamelde Piet nauwelijks bonuspunten en sluit daardoor de rij van spelers in mei 2023.

Het gemiddelde over alle spelers in mei 2023 is overigens ook zeer hoog. Met 27,24 (zonder bonuspunten) het hoogste gemiddelde sinds we de standen op deze wijze bijhouden.


Op 3 juni is er in en om De Linde een soort van open dag geweest. Ook daar hebben wij als Beugelclub ’t Palet “acte de presence” geven.

We vertrouwen erop dat dit zal leiden tot nog meer bekendheid voor dit leuke spel en dat er een aantal aanwezigen enthousiast geworden zijn om het eens een paar keer te komen spelen. Van harte welkom.[n]