REL U10-team bij Beach Rugby toernooi.
REL U10-team bij Beach Rugby toernooi. FOTO GERWIN DRENT

Rugby iets voor jou? Kom het ervaren bij REL

ETTEN-LEUR - Zaterdag 10 juni speelt de jeugd van Rugbyclub Etten-Leur (REL) haar laatste toernooi wedstrijden op het sportpark aan de Streek. Het U14 en de U16 team zal het 10-a-side toernooi spelen. Wedstrijden op 1 veld met 10 spelers per team in tegenstelling tot de 15 spelers bij de reguliere rugbywedstrijden.

 

In de ochtend van 10 juni zijn de sporters welkom die op zoek zijn naar een nieuwe team sport. REL organiseert een Rugby Experience ochtend om de kinderen de rugby sport te laten ervaren. Een gezamenlijke laagdrempelige rugby training zal worden gegeven samen met de jongste jeugd van REL. 


Rugby Experience ochtend

REL opent haar deuren zaterdagochtend van 10:00 tot ca.11:45 uur voor iedereen die rugby wil ervaren. De rugby experience is een vrijblijvende open training voor sporters die op zoek zijn naar een teamsport met respect, discipline en kameraadschap. Ben jij op zoek naar een toffe teamsport, dan is dit je kans. Iedereen is welkom! Vind jij het spannend om alleen te komen, neem je ouders / verzorgers en vriendjes en vriendinnetjes mee! REL heeft de basisscholen nog aangeschreven waar in april rugby een onderdeel van een sportdag was. Tijdens de Koningsdagen en Sportdagen van de basisscholen waren de kinderen enthousiast over de rugbyspellen. Dus; kom de sport, ons sportcomplex bezoeken en de sport ervaren! Dag indeling: 10:00uur inloop, 10:15uur start training, ca. 11:30uur einde training met een hapje en een drankje voor alle deelnemers.


10-a-side Rugby toernooi

Zaterdag 10 juni organiseert REL een afsluitend Rugby toernooi. Een toernooi waar teams hun seizoen kunnen afsluiten met 10-a-side rugby wedstrijden. Teams uit Den Haag, Oisterwijk, Wassenaar, Breda, Goes en Haarlemmermeer doen mee. Het toernooi zal in het teken staan van een vriendschappelijk en sociaal rugby event. Wedstrijden starten om 09:30uur en de laatste staat gepand om 15:30uur. We hopen op veel support.


Beach Rugby Hoek van Holland

Zaterdag 3 juni speelden de jongste jeugd van REL een Beach rugby toernooi bij de Hookers op het strand van Hoek van Holland. Teams uit het hele land speelden hun wedstrijden onder mooie omstandig heden. Zon, zee, rugby en vriendschap waren de ingrediƫnten die het toernooi een succes maakte. De U10 en U8 teams hebben een toffe dag gehad met een toernooi overwinning van het U8-team![n]