De 20-jarige Louise Martina uit Bergen op Zoom
De 20-jarige Louise Martina uit Bergen op Zoom Foto: Louise Martina

Bergse Louise Martina (20) brengt haar tweede single uit: ‘Zonder Blikken of Blozen’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De Bergse Louise Martina heeft haar tweede single gelanceerd, genaamd ‘Zonder Blikken Of Blozen’. Met haar mooie stem en een pakkende melodie hoopt de 20-jarige zangeres en songwriter langzaam maar zeker de harten van haar luisteraars te veroveren.

Al op jonge leeftijd raakte de Bergse Louise geïntrigeerd door muziek. “Toen ik 6 was, ging ik op gitaarles en ontdekte ik al snel dat ik het geweldig vond om mezelf te begeleiden tijdens het zingen,” vertelt ze. “De liefde voor muziek groeide naarmate ik ouder werd.” Gedurende de lockdown-periode vanwege COVID-19, breidde ze haar repertoire uit door piano en ukelele te leren bespelen. Via platforms zoals TikTok en Instagram deelt ze al enkele jaren covers van bekende nummers. “Uiteindelijk ben ik ook zelf gaan schrijven, omdat ik op die manier mijn gevoel het beste kon uiten,” voegt ze eraan toe.

Haar nieuwste single, ‘Zonder Blikken Of Blozen’, is een reflectie op de mensen die leugens verspreiden om zichzelf interessanter voor te doen. “Ik kan hier zelf erg slecht tegen, maar denk ook al snel ‘het zal wel, ik negeer het gewoon’,” legt Louise uit. Deze eerlijkheid en oprechtheid kenmerken haar muziekstijl, die haar eerste single “Achtbaan” ook al geliefd maakte bij haar fans. “Ik heb enorm veel leuke en lieve reacties op ‘Achtbaan’ gekregen,” zegt ze met een glimlach. “Die positieve feedback heeft me alleen maar meer gemotiveerd om door te gaan met mijn muziek.”

Gevraagd naar haar ultieme droom in de muziek, aarzelt Louise niet. “Je kunt altijd groot dromen, toch?... Mijn grootste droom is om ooit in een uitverkocht Ahoy te staan,” zegt ze. 

Louise Martina’s nieuwe single “Zonder Blikken Of Blozen” is te beluisteren op Spotify via deze link: link. Wil je meer weten over Louise en haar muziek? Bezoek dan haar Linktree: link.