Afbeelding
Foto: Andre Roosenburg

Burgemeester Ruud van den Belt bedankt inwoners voor jaarwisseling

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - De jaarwisseling in Steenbergen is op een positieve manier verlopen. Hoewel de buitendienst momenteel bezig is met het inventariseren van eventuele schade, lijkt deze in vergelijking met voorgaande jaren mee te vallen. Burgemeester Ruud van den Belt uit zijn waardering en bedankt de inwoners voor hun rol in het vreedzame verloop van de jaarwisseling. 

“Allereerst de beste wensen voor iedereen! En bedankt voor een prettige jaarwisseling. Deze is rustig verlopen in onze gemeente”, aldus burgemeester Ruud van den Belt. “Mede dankzij alle hulpverleners, onze medewerkers van team veiligheid en de buitendienst. Ik ben enorm trots op hun enorme inzet tijdens de jaarwisseling én de voorbereiding hierop. De extra zichtbaarheid van onze veiligheidsmensen in de kernen heeft een grote bijdrage geleverd aan het goede verloop van de jaarwisseling. In al onze kernen werd er samen met vrienden of familie geproost op een mooi 2024. Het is samen én veilig gevierd. En daar gaat het om. Ik wens u allen een mooi, voorspoedig en glansrijk 2024 toe. Ik kijk ernaar uit om weer mooie momenten met elkaar te vieren en samen koers te zetten naar een mooie toekomst”, vertelt hij.

 Zoals elk jaar wordt ook dit jaar de traditie voortgezet met een nieuwjaarsborrel in het gemeentehuis. “We beginnen met de Nieuwjaarsontmoeting op maandag 8 januari, waar iedereen van harte welkom is vanaf 19.30 uur. Graag tot dan!”