Vlaojestààmpers' feestavond en opendag

STEENBERGEN - Op zaterdag 6 januari verwelkomt Frank de Boer iedereen aan de Hoogstraat 25 voor een onvergetelijke feestavond en opendag, georganiseerd door de Vlaojestààmpers. Het evenement begint om 20.00 uur en belooft een avond vol muziek, creativiteit en gezelligheid te worden.

De feestavond wordt opgeluisterd door maar liefst 8 regionale bandjes die het podium zullen betreden. DJ Peer van Showtime Drive In neemt de regie over na de live optredens en zorgt ervoor dat de dansvloer tot 01.30 uur gevuld blijft met een gevarieerde muziekselectie. Dit jaar geen Vlaoje burgers, maar bezoekers kunnen genieten van heerlijke frietjes van de aanwezige frietkar. Daarnaast is er goed nieuws voor degenen die niet contant willen betalen, want er kan ook gepind worden. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze dit jaar bier aan voor slechts €2,00 per glas.


Een hoogtepunt van de avond is de onthulling van een nieuwe creatie waar de Vlaojestààmpers met volle toewijding aan hebben gewerkt. Het kunstwerk draagt de titel "Geknutseld, ’n draok van ’n waoge!" en belooft een kleurrijk spektakel op wielen te worden. Geïnspireerd door de passie die al meer dan 22 jaar binnen de Vlaojestààmpers brandt, wordt deze creatie doorgegeven aan nieuwe generaties. Het spektakel symboliseert de onbegrensde fantasie van kinderen en het feit dat jong geleerd oud gedaan is.


De naam van het kunstwerk is niet toevallig gekozen, aangezien op carnavalszaterdag 10 februari het astrologische jaar van de draak begint. "Geknutseld, ’n draok van ’n waoge!" belooft een kleurrijk schouwspel te worden dat tot de verbeelding spreekt van jong en oud. De Vlaojestààmpers nodigen iedereen uit om zich te laten verwonderen en aanwezig te zijn tijdens de opendag/feestavond of een van de optochten waar zij dit jaar aan deelnemen, waaronder Tullepetaonestad, Altere of 't Krabbegat. 


Maak je klaar voor een avond vol feestelijke verrassingen en geniet samen met de Vlaojestààmpers van een onvergetelijke ervaring. [n]