v.l.n.r: Lieke van der Linden, Roos Volmer, Donna Nederveen, Robin Walraven
v.l.n.r: Lieke van der Linden, Roos Volmer, Donna Nederveen, Robin Walraven Foto: /

Succesvolle kindermiddag voor het goede doel Edukans

Algemeen

STEENBERGEN - Zaterdag 20 januari 2024 heeft er een kindermiddag plaatsgevonden in sportcomplex ´t Cromwiel. Van 13:30 tot 17:00 uur hebben 60 kinderen kunnen genieten van een middag vol met plezier. Zo konden ze onder andere op een stormbaan, springkussens en zichzelf laten schminken in Afrikaanse thema’s.  

Geld ophalen voor Edukans 

Al het opgehaalde geld gaat naar Edukans, die dit weer gebruiken voor kinderen in Ethiopië. Met dit geld kunnen de kinderen daar op een veilige en goede manier naar school toe. Ook helpen ze de kinderen na hun school aan een goede baan en een succesvolle toekomst.  

Bij de kindermiddag kon er een kaartje gekocht worden voor €7,- per kind. Dit ging rechtstreeks naar Edukans toe. Bij dit kaartje kreeg je niet alleen toegang tot het evenement, maar ook drinken en snacks waren inbegrepen. Uiteindelijk is er €925,50 opgehaald voor Edukans.    

Dit is onder andere mogelijk gemaakt door sponsoren zoals ’t Cromwiel, Sardonos Events, Impressive Music Events, Springkussenverhuur West-Brabant, Jumbo Steenbergen, Cineshotz en SV Diomedon.  

Aanmeldpunt van de kindermiddag
Drukte bij de schminktafel