Afbeelding

Saman Groep schenkt 66 zonnepanelen aan vereniging

STEENBERGEN - Installatiebedrijf Saman Groep schenkt in april 66 zonnepanelen inclusief montage aan een vereniging. Hiermee krijgt de zonnepaneleninstallatie een tweede leven. De Saman Groep wil op deze manier duurzaam comfort bereikbaar maken.

Besparing van € 6.000 per jaar

"Duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Met deze actie willen we een vereniging helpen besparen op stroomkosten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.", aldus Daniël Lodders, directeur bij Saman Groep. De zonnepanelen leveren een besparing op van circa € 6.000 per jaar. Hierdoor blijft er voor de vereniging meer financiële ruimte beschikbaar voor andere waardevolle activiteiten.


Aanmelden voor gratis zonnepanelen

Geïnteresseerden kunnen zich t/m 31 maart 2024 aanmelden. Op 1 april (echt waar!) wordt de winnaar bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.samangroep.nl/gratiszon.


Over Saman Groep

De Saman Groep is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Sinds 2004 legt het bedrijf focus op duurzame installatietechniek en combineert het een van de grootste maatschappelijke opgaves, de energietransitie, met duurzaam wooncomfort. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen. De Saman Groep biedt persoonlijke begeleiding en advies bij het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden.[n]