Openstaande vacatures
Vrijwilligers Informatie Punt

STEENBERGEN - Vrijwilligerswerk is leuk. Je maakt iemand blij. Of je dat nu wekelijks doet of eenmalig. Vrijwilligerswerk daagt je uit. Je leert nieuwe mensen kennen en draagt je steentje bij aan een leuke samenleving. Doe je mee?

Stichting De Kringloper is sociaal, circulair en ondernemend. Een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog herbruikbare goederen een tweede leven te geven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen deze afstand te verkleinen of te overbruggen. Met 300 betrokkenen, 4 winkels, 3 kledingbanken en 2 ambachtscentra zetten zij zich al bijna 40 jaar in voor mens én milieu.
De Kringloper is op zoek naar een vrijwilliger om te assisteren bij inname van goederen in Steenbergen. Je helpt bij het aannemen en uitladen van goederen, assisteert bij het sorteren van goederen en helpt bij het schoonhouden van de werkplek. Kortom je kunt je fysieke energie kwijt en komt in een leuk team met verschillende mensen te werken.

Tevens is er plek voor een vrijwilliger die zich als winkelmedewerker in Steenbergen wil inzetten. Deze medewerker assisteert bij het aanvullen van spullen en kleding, zet bezorgingen klaar, assisteert bij het sorteren van goederen. Je hoeft geen kassawerkzaamheden te doen. 

Er wordt gezorgd voor passende werkkleding en veiligheidsschoenen als die nodig zijn bij je taken. De Kringloper organiseert elk jaar een warme kerstviering en een spetterend zomerfeest en soms teambuilding-uitjes. En hier en daar leuke verrassingen. Kortom een warme en sociale werkomgeving. 

Als vrijwilliger moet je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn tijdens reguliere werktijden van 8.30 tot 12.30 uur of 13.00 -17.00 uur of 8.30 uur -17.00 uur.


Informatie

Wil je reageren? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen via telefoonnummer 0167 750 850 (iedere ochtend van 9.00 tot 13.00 uur) of  06-3926 7945. Je kunt ook een e-mail sturen aan caroline.maat@wijzijn.nl

Iedere dinsdag kun je tussen 10.00 en 12.00 uur zonder afspraak langskomen op de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen voor informatie en/of inschrijving. De koffie staat klaar![n]