Vrouwen van Nu gaan musea bezoeken

STEENBERGEN - De activiteitencommissie heeft voor de leden van Vrouwen van Nu Steenbergen op donderdag 22 februari een uitstapje georganiseerd naar het Drukkerij Museum in Etten-Leur. 


In de handzetterij en boekdrukkerij is het proces van de boekdrukkunst van begin tot einddoel te volgen. Er is ook een tentoonstelling van o.a. Jan Kruis, Marten Toonder en Fiep Westendorp. Leden kunnen zich vóór 16 februari opgeven bij Jeannie Hendrikx, tel.nr. 06-19427326, of per mail naar jenjhendrikx@ziggo.nl. Het vertrek is om 13.15 uur vanaf  ’t Cromwiel in Steenbergen. Bent u in de gelegenheid om te rijden, dan graag doorgeven bij opgave. 


Stedelijk Museum Breda

Dinsdag 12 maart gaan de Vrouwen van Nu met de museumbus naar het Stedelijk Museum in Breda. Naast de vaste tentoonstelling 'De Nassaus van Breda' kunnen er nog 3 tentoonstellingen bekeken worden: over het dagelijks leven en de inwoners van Breda en West-Brabant (kostuums en textiel), schilderijen, tekeningen en sculpturen van José Maria Capricorne en recent werk van zeven Oekraïense kunstenaars. Vertrek om 12.00u vanaf 't Cromwiel in Steenbergen, met een stop bij het BP-station in Dinteloord. Tot 16.00u is er gelegenheid de tentoonstellingen te bekijken. De verwachting is om 17.00u weer thuis te zijn. Opgeven t/m maandag 26 februari bij Joke Engels (bij voorkeur per e-mail joke.engels03@gmail.com of anders tel. 0167-506140) onder vermelding van: Naam en tel.nr; Indien van toepassing: Museum Jaar Kaart of Vriendenloterij VIP-Kaart; Wilt u in Dinteloord opstappen? Graag bij opgave vermelden. Niet-leden kunnen zich na 18 februari opgeven. Het is de bedoeling u eerst op te geven bij Joke Engels en gelijk daarna te betalen.[n]