Eric Verheijen neemt voorzittershamer over bij OPS

STEENBERGEN - Na een decennium aan het roer te hebben gestaan, heeft Leo Heijmans besloten af te treden als voorzitter van het Ondernemers Platform Steenbergen (OPS). Tijdens de algemene ledenvergadering in Café Sjieck op maandagavond droeg hij de voorzittershamer over aan Eric Verheijen. 

 

De zaal zat afgeladen vol op maandagavond, met talloze trouwe leden van OPS die aanwezig waren voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Niet alleen voor de agenda, maar vooral ook om afscheid te nemen van de vertrekkende voorzitter Leo Heijmans. Zoals gewoonlijk begon de vergadering iets later dan gepland, met Heijmans die voor de laatste keer de vergadering opende, financiële verslagen presenteerde en vooruitkeek naar komende bedrijfsbezoeken. Zoals gebruikelijk werden tijdens de ALV ook nu wijzigingen binnen het bestuur aangekondigd. Naast de zittende leden Loek van Adrichem, Anita Nuijten en Johan van Gils, waren Barry de Wit en Arno van Dijke herkiesbaar. Zij werden unaniem herkozen. Nieuwkomer Wouter Cuelenaere kreeg eveneens de volledige steun van de leden.


Na het zakelijke gedeelte was het zover. Het afscheid van Leo Heijmans. Een terugblik op tien jaar voorzitterschap. Successen en mindere momenten, maar vooral veel dankbaarheid. “Het heeft mij zoveel moois gebracht” verklaarde Heijmans. “Een ervaring die ik nooit had willen missen. Vooral dankzij het bestuur dat samen met mij aan de klus is begonnen en mij altijd heeft gesteund. Maar ook dank aan jullie, de leden van OPS. Het vertrouwen dat jullie mij schonken is erg belangrijk voor mij.” Na deze woorden was het moment daar; "Mijn laatste taak is gekomen” sprak Heijmans. "Eric, ik draag bij deze de voorzittershamer aan jou over. Dat doe ik vól vertrouwen!” Hiermee werd Eric Verheijen officieel de nieuwe voorzitter van OPS. Na het overdrachtsmoment werd Leo Heijmans in het zonnetje gezet en ontving hij een boeket als blijk van waardering voor zijn inzet en integriteit. 


Het afscheid van de voorzitter was sober, maar Verheijen beloofde een feestelijke afsluiting tijdens het 25-jarig jubileum op 20 april. "Het belooft een geweldig feest te worden." [n]