Tonny Geldtmeijer (rechts) in “mijmer-stand”.
Tonny Geldtmeijer (rechts) in “mijmer-stand”. Foto: Rein Nuiten

Hoge scores voor
beugelaars BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Dat de beugelaars 'scherp staan' is geen verrassing meer. Ze doen er alles aan om, als het maar even verantwoord is, aanwezig te zijn bij De Linde. 


Meestal al tegen 13.00 uur wordt de beugelbaan in gereedheid gebracht. In volgorde van aankomst worden de eerste speelrondes ingegedeeld. Vervolgens wordt 'doorgewisseld'. Zo worden de koppels het meest objectief samengesteld. 


Scores van februari

De gemiddelde scores van februari 2024 liggen uitzonderlijk hoog en relatief dicht bij elkaar. De laagste is 24,67 en de hoogste 29,60. Dat is nog een aardig verschil, maar in januari was dat 19,00 respectievelijk 29,00. 

In februari 2024 is Tonny Geldtmeijer (weer) de nummer 1 met dat gemiddelde van 29,60! Tweede is Rein Nuiten met 28,78 gevolgd door Piet Verhoeven met 27,65. Dan, op een paar tienden, Klaas Hofman met in zijn spoor Martien de Jong en Mart van den Enden. Piet Aerts en Kees Naalden hebben beiden 25,00 en Jan van der Wal sluit de 'rij der aanwezigen' met 24,67. Het gemiddelde over alle partijen komt zo op het mooie gemiddelde van 26,90. 


Nieuwe beugelaars

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort enkele nieuwe 'beugelaars in spé' mogen verwelkomen. We gaan daarvoor wat extra tijd inruimen om ze de basisvaardigheden bij te brengen. Ook belangstelling? Meld je op woensdag- of vrijdagmiddag bij De Linde en we geven je alle relevante informatie over het mooie beugelspel. 

En dan, we mijmeren weer over een overdekte beugelbaan. Heel pril is het nog, maar je moet ergens beginnen.[n]