Tijdens de wedstrijden werd een felle strijd geleverd
Tijdens de wedstrijden werd een felle strijd geleverd Foto: Raymond de Vogel

Sportief en gezellig ROWI Bedrijvenvolleybaltoernooi

Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag organiseerde Volleybalvereniging ROWI voor de 24ste keer het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Het toernooi is gedurende de jaren een begrip geworden in Etten-Leur, een aantal deelnemers zijn er zelfs al vanaf het begin af aan bij.

Het deelnemersveld was weer zeer gevarieerd met 15 deelnemende (bedrijven)teams. Vanaf 18 uur werden alle teams verwelkomd in Sporthal Trivium en niet veel later gingen de wedstrijden van start. Zowel op de tribune als in de kantine was het gezellig druk. Op de velden werd een felle strijd geleverd waaruit na de voorrondes 3 finalepoules werden gevormd. Overall winnaar is (net als vorig jaar) geworden team De Pastoor en zij mochten de felbegeerde trofee mee naar huis nemen.

Uitslag
Poule 4:
1. De Pastoor; 2. Zootje ongeregeld 4.0; 3. Turf-smashers; 4. Wegenwacht Breda; 5. Dreamteam De Bosrand

Poule 5: 1. Pencakes; 2. ORV Bestuursteam; 3. SVL Partners; 4. Slijterij 56; 5. De Rechtbank
Poule 6:
1. Fluidor Equipment; 2. Steile Designs; 3. McDonald’s; 4. De Bolle Buiken; 5. Spuit 11
Na afloop van de wedstrijden volgde in de kantine de prijsuitreiking en de traditionele loterij. Ook dit jaar waren hebben veel Etten-Leurse ondernemers belangeloos prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij, waardoor de volledige opbrengst ten gunste komt van de ROWI jeugdafdeling.
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en kijkt er al naar uit om volgend jaar de 25ste jubileumeditie te organiseren.

Volleybalvereniging ROWI bedankt alle enthousiaste deelnemers en natuurlijk ook de vele sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan de loterij.[n]