Prima start voor de senioren van Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - De seniorenteams van Hockeyclub Oudenbosch kenden een goede start van de Lentecompetitie.

Dames 1 speelde thuis tegen Zwart Wit 9 dat op de tweede plaats staat. Daar was in de eerste helft niets van te merken want de thuisploeg had diverse mogelijkheden om te scoren maar dat lukte niet terwijl de tegenstander maar eenmaal in onze cirkel kwam.

Na rust ging het wat gelijker op maar nu scoorde D1 wel en nog wel twee keer.

Na een lange onderbreking door een nare blessure van een speelsters van Zwart Wit kantelde de wedstrijd en wist stond het al snel 2-2.

Ondanks kansen voor beide teams bleef het daarbij.

De Veteranen hadden weinig moeite met Zwart Wit, ook zonder wissels waren zij veel te sterk en wonnen met 5-0.

Ook Dames Jong won, zij kwamen met een 4-0 overwinning terug uit Tilburg.

Jeugd

Bij de jongste jeugd verloor MO8 met 15-11 van Breda in een leuke wedstrijd met sportieve coaches van beide teams.

JO8 verloor met 15-4 van Prinsenbeek.

JO10 speelde goed en won met 6-0 van Waalwijk.

MO10-1 speelde 1-1 uit tegen Pelikaan.

MO10-2 verloor met 3-2 uit bij Breda.

MO12 hield Zundert lang op 0-0 maar verloor, ondanks prima keeperswerk van Frederique toch met 4-1.

JO12 verloor met 4-2 van HSD.

MO14 speelde op het nieuwe kunstgras bij Mistral en won met 6-3.

JO14 speelde uit tegen Walcheren en stond al snel met 2-0 achter. Daarna kwamen zij goed terug en dat viel bij de tegenstander niet altijd even goed. Zeker niet omdat JO14 goed bleef spelen en met 4-2 won.

MO16-1 heeft het vaak moeilijk tegen Prinsenbeek maar nu wonnen zij met goed spel en Babs als keeper met 5-2!

MO16-2 had het in de 1ste helft moeilijk tegen Zevenbergen maar hield lang stand totdat zij vlak voor rust met 1-0 achter kwamen. Na rust ging het gelijk op met een paar heel goede kansen voor MO16-2 maar scoren lukte niet. Het bleef 1-0 voor de tegenstander.

MO18 kon HSD niet verrassen en verloor met 4-1.[n]