Victoria’03 weet weer wat winnen is

OUDENBOSCH - Er was dit weekend voldoende reden tot juichen voor de voetbalploegen uit Oudenbosch: zowel 1, 2, 3 en VR1 wisten hun wedstrijd te winnen. Iets wat dit seizoen nog niet eerder voor kwam.

Victoria'03 1

Victoria’03 1 zat in een kleine winterdip. Tegen Beek Vooruit 1 kwam daar gelukkig een einde aan. Na een gelijk opgaande eerste helft, was het Olivier Vreugde die vlak voor de thee de bal in de kruising schoot. Dit leverde een 1-0 voorsprong bij rust op. Direct na rust verdubbelde Pieter van Etten dankzij een hard schot tegen de touwen: 2-0! Een kwartier voor tijd was het Beek Vooruit dat de spanning terug in de wedstrijd bracht door de aansluitingstreffer te maken. Een spannend slotstuk tot gevolg, waarin keeper Jamie Lazaroms een paar keer tot een katachtige redding gedwongen werd. Hij hield zijn goal school, wat resulteerde in een 2-1 overwinning. Een broodnodige driepunter, wat resulteerde in een mooie 4e plaats voor de ploeg uit Oudenbosch. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen laagvlieger FC Engelen op het programma.

Victoria'03 2

Victoria’03 2 wist dat het lastig zou worden tegen FC Dosko, de nummer 2 van de ranglijst. Eerder dit seizoen ging het kansloos ten onder in Bergen op Zoom. Echter waren de rollen op 3 maart omgedraaid! Dankzij een doelpunt van Jur kwam het voor rust op een verdiende 1-0 voorsprong.

heer en meester
tegen FC Dosko

Na rust was het opnieuw Oudenbosch dat de teugels in handen had in het duel. Meer dan logisch was het dan ook, dat de voorsprong werd uitgebreid naar 3-0, dankzij goals van Tom en Mo. Het elftal van Corne Aarsman en Peter Groeneveld was heer en meester en liet tot een kwartier voor tijd geen enkele kans van FC Dosko toe. De spanning kwam wel terug in het duel: de scheidsrechter deed een penalty cadeau aan FC Dosko, wat leidde tot de 3-1. Niet veel later vloog ineens de 3-2 binnen. Het waren spannende minuten, maar Victoria’03 hield stand! Een knappe prestatie!

Victoria'03 3

Victoria’03 3 wist de 2e overwinning van het seizoen te boeken! En dat ondanks de deceptie van vorige week, bij de historische wedstrijd voor de familie Snepvangers. De spitsen waren eindelijk los: Aladin mocht zijn eerste goal van het seizoen maken en Glenn mocht twee keer de keeper omspelen om de 0-3 eindstand op het bord te zetten. Mooie vermelding is de eerste cleansheet voor keeper Bram! Smetje op de wedstrijd was het uitvallen van Guus Janssen, hij ging er vanaf met een lelijke blessure.

Woman of
the match:
Magdalena

Victoria'03 VR1

Victoria'03 VR1 hield geen spaan heel van Dioz VR1, met een 0-8 overwinning kwamen de drie punten mee terug naar Oudenbosch. Woman of the match was zonder twijfel Magdalena, die maar liefst 7 keer wist te scoren! Chanella maakte het andere doelpunt! Victoria'03 5 verloor met 0-3 van De schutters. Het zesde verloor met 8-0 van Dioz. Het zevende kreeg ook 8 tegendoelpunten, maar Jeffrey wist wel te scoren: 1-8 nederlaag.[n]