Afbeelding
Foto: Bosschenhoofdse Midzomerfeesten

Line-up Bosschenhoofdse Midzomerfeesten

BOSSCHENHOOFD - De organisatie van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten kondigt de spectaculaire line-up aan voor het laatste volle weekend van augustus.


Dit jaar is de missie van de organisatie glashelder: een programma samenstellen dat een brede doelgroep aanspreekt en waar iedereen van kan genieten. En dat is precies wat ze hebben bereikt, met een gevarieerd aanbod aan artiesten en activiteiten die het hele weekend lang voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen.


Op vrijdagmiddag 23 augustus zal de kermis het feest in gang zetten, waarna 's avonds om 20.00 uur de feesttent op zijn grondvesten zal schudden met optredens van niemand minder dan Outsiders, Django Wagner, TeamJeri en FeestDJ Mark.

Zaterdag 24 augustus staat in het teken van avontuur en muziek, met overdag een MTB-tocht in samenwerking met TC de Pion en 's avonds een spetterend programma met Jeffey Heesen, Jeffrey Parmentier, TeamJeri en FeestDJ Mark.


Op zondag 25 augustus komt de lokale gemeenschap samen voor een bruisende jaarmarkt, gevolgd door een muzikale middag in de feesttent met optredens van coverband Simply Dutch en Robert Pater. En voor de sportliefhebbers is er de mogelijkheid om de Formule-1 actie te volgen op een groot scherm in de buitenlucht.


Het belooft een weekend vol energie, plezier en verbinding te worden voor alle inwoners van Bosschenhoofd en omgeving. Mis dit spektakel niet en noteer de datum alvast in uw agenda![n]