Koploper was te sterk in eerste helft

HALDERBERGE - Juliana mocht zaterdag 9 maart thuis aantreden tegen koploper Kinderdijk.

Juliana kreeg voor de wedstrijd van coach Tom Mertens de taak om zo goed mogelijk mee te blijven scoren om er een spannende wedstrijd van te maken. Juliana hield dit tot 5-5 vol en toen sloeg Kinderdijk bij elke aanval een gaatje en strafte ze de fouten af van Juliana. De ruststand van 10-18 werd bereikt. Pak de juiste kansen en wees scherper in de verdediging was de nieuwe taak in de tweede helft. Juliana bleef in de tweede helft goed mee scoren, maar kwam helaas niet dichterbij. Eindstand 16-25 (6-7 tweede helft). Juliana kan met opgeheven hoofd terug kijken op de tweede helft. Als afsluiter van de laatste thuis wedstrijd, werd de jurytafel bedankt. Dank aan de organisatie. 16 maart de laatste wedstrijd van de zaal, Juliana mag dan aantreden met de mede koploper, kan Juliana Kinderdijk helpen aan het kampioenschap?[n]