Winst voor seniorenteams Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Ook dit weekend wonnen alle seniorenteams. Dames 1 speelde uit tegen Zundert en won met 5-0, mede door het medespelen van 3 jeugdspelers.

Dames Jong speelde een goede wedstrijd en versloeg Pelikaan met 2-0. De Veteranen hadden het in de 1ste helft moeilijk tegen Dordrecht maar kwamen wel met 1-0 voor. In de 2de helft was het verzet van de tegenstander een stuk minder door het goede spel van ons team en scoorden zij nog 3 keer.

Bij de jongste jeugd won MO10-1 met 11-0 van Push, zij waren duidelijk veel te sterk voor hun tegenstander. Ook JO10 versloeg hun tegenstander, Prinsenbeek met grote cijfers, het werd 12-1.Ook MO8 won, uit tegen Zwart Wit werd met 19-12 gewonnen. MO10-2 moet nog wennen aan het spelen op een half veld en verloor met een klein verschil van Walcheren(2-1). JO8 tegen Liberty werd 21-12 voor hun tegenstander, maar het gaat wel steeds beter met de jongens.

MO12 verloor met 5-1 van Etten Leur. JO12 liet de winst glippen tegen Zwart Wit. Na een 3-1 voorsprong werd het uiteindelijk toch nog 3-3. MO14 was veel sterker dan Tempo en won met 2-0. JO14 verloor met 4-2 van Goes.

MO16-1 had geen moeite om Push met grote cijfers te verslaan. Na een lange onderbreking vanwege een blessure bij de keepster van Push was het verzet wel gebroken. Ondanks heel goed keepen van de invalster won MO16-1 met 12-0. MO16-2 had weinig kans tegen een sterk Prinsenbeek en verloor met 8-1. Het lukte MO18 wel om te winnen van Prinsenbeek. Het werd uiteindelijk 4-1.[n]