Feest na het winnen van de periodetitel!
Feest na het winnen van de periodetitel! Foto: Jelle van Vucht

Victoria’03 2 pakt de tweede periode!

Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Voor Victoria’03 2 stond er een belangrijke uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainers Corné Aarsman en Peter Groeneveld konden bij winst de periodetitel, en dus een ticket voor de nacompetitie, binnen halen. De spanning was dan ook hoog in de wedstrijd tegen Sprundel. Al snel werd duidelijk dat de punten mee naar Oudenbosch moesten en was het spel van de Victorianen beter, wat resulteerde in de 0-1 van Jur Kouters op aangeven van Tom Bosma.

Vlak voor rust werd de stand echter weer gelijk, door een snelle uitbraak van de tegenstander: 1-1. Na rust werd echter weer het verschil gemaakt, door opnieuw een goal van Jur Kouters: 1-2. Lang leek dit niet de eindstand te worden. Victoria’03 had voldoende kansen om de wedstrijd in het slot te werpen. Deze werden niet afgemaakt, wat zorgde voor nagelbijten in de slotfase. Keeper Dani Ponsen hield zijn doel schoon, wat leidde tot de periodetitel! Gefeliciteerd mannen!

Victoria’03 1 maakte na rust het verschil in de wedstrijd tegen FC Engelen. De 0-3 eindstand kwam tot stand dankzij twee goals van Sharushan en eentje van Pieter. Victoria’03 4 wist met 4-1 de derby van Hoeven 4 te winnen. Het vijfde en het zesde werden met een flinke nederlaag naar huis gestuurd. VR1 hield de punten in eigen huis! Er werd met 4-1 gewonnen van ST Graauw/HVV’24 VR2.

Komende zondag staan er een aantal mooie potjes op het programma: het eerste speelt de topper tegen Cluzona, terwijl het tweede en het derde de derby tegen SC Gastel spelen. En dat allemaal op sportpark Albano!