Albatros speelt laatste
zaalwedstrijd

HALDERBERGE - Op zaterdag 16 maart speelde Juliana hun laatste zaalwedstrijd van het seizoen tegen Albatros, een sterke titelkandidaat, in Zwijndrecht.

De wedstrijd begon met een foutje van de omroeper, die Daan Kepers aankondigde in plaats van A-kampioen Guus van der Veeken. Ondanks het luidruchtige publiek van Albatros, nam Juliana verrassend een 2-5 voorsprong, wat leidde tot frustratie en een time-out van de Albatros-coach. Na de time-out verbeterde Albatros hun spel en kwam terug tot een 7-7 gelijkstand. Echter, Juliana ervoer een dip en Albatros liep uit naar een 13-8 ruststand. Tijdens de rust werd duidelijk dat Albatros niet meer kampioen kon worden omdat de directe concurrent had gewonnen. Meer ontspannen begon Albatros aan de tweede helft, uitlopend naar 16-8. Ondanks een doelpunt van Guus van der Veeken, kon Juliana het tij niet keren en eindigde de wedstrijd in een 22-16 overwinning voor Albatros.[n]