De Lions Quiz kent vaak een volle zaal.
De Lions Quiz kent vaak een volle zaal. Foto: Lions Halderberge archief

Halderbergse Lions Quiz op 12 april al bijna vol

OUDENBOSCH - De Halderbergse Lions Quiz van vrijdag 12 april heeft bijna het maximum aantal van 26 teams gehaald. De teller staat nu op 23 inschrijvingen. Door de verhuizing van Oud Gastel naar Oudenbosch zijn er minder plaatsen beschikbaar.


Lions woordvoerder Arnold Augustijn is blij met de grote belangstelling. “We willen graag groeien, zowel als Quiz maar ook als Club. Alleen als we met voldoende Lions de schouders onder onze projecten kunnen zetten, zullen we onze goede doelen kunnen blijven ondersteunen.”


Goed doel

Dit jaar is gekozen voor de stichting “Sathiko Sath” waarvan Hoevenaar Ivo Lichtendaal de penningmeester is.  Deze stichting zorgt er al jaren voor dat kinderen in Nepal beter onderwijs krijgen en dat ook delen met hun dorpsgenoten.  “Een mooie actie, die zeker onze steun verdient.”


Grote loterij

Naast het winnen van de Lions Quiz zijn er nog veel meer prijzen in de wacht te slepen. De regionale middenstand zorgt jaarlijks voor een goed gevulde prijzentafel. "En natuurlijk gaat iedere Euro naar het goede doel.” Inschrijven voor de Lions Quiz kan nog via www.halderberge.lions.nl.[n]