Afbeelding
Foto:

Voorlichtingsavond over hyperbare zuurstoftherapie bij post-covid

Vandaag de dag worstelen talloze mensen nog steeds met de nasleep van het coronavirus. Zij hebben post-covid, ook wel long-covid genoemd.


De meest voorkomende klachten zijn vermoeidheid, vergeetachtigheid, concentratie- en geheugenproblemen en woordvindstoornissen. Ook zijn post-covidpatiƫnten vaak niet meer in staat om lichamelijke inspanningen te leveren door spierpijn en krachteloosheid. Kortademigheid en hartkloppingen komen ook regelmatig voor. Onderzoek heeft uitgewezen dat hyperbare zuurstoftherapie bij veel van deze mensen resultaat heeft.

Wil je meer weten over hyperbare zuurstoftherapie bij post-covid? Kom naar de voorlichtingsavond op maandag 4 maart in de Ontmoetingskerk aan de Kornetstraat 4 (tegenover het Adrz) in Goes. De artsen van het medisch centrum zullen meer vertellen over de behandeling. De deuren gaan open om 19.00 uur en de voorlichtingsavond begint om 19.30 uur.

De avond is gratis toegankelijk, maar let op: aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via 088-1254290 of info@hyperbaarcentrum.nl