Afbeelding

Vrienden van de Bode genieten van ‘De Jantjes’

Door: Redactie Algemeen

GOES - Muziektheater Zeeland speelde zaterdag ‘De Jantjes’ in theater de Mythe in Goes. Vrienden van de Bode konden entreekaarten winnen voor deze heerlijke musicalklassieker. Zij laten weten een fantastische middag te hebben gehad. “Het was geweldig”, vertellen Janny en Wim Copper uit Goes.

Voor Richard van der Mast uit Rilland was ‘De Jantjes’ zijn eerste musicalervaring. “Ik vond het heel erg leuk! Dit smaakt naar meer!” Ella de Jonge uit Grijpskerke had een heerlijke middag. “We vonden het geweldig leuk!” De Vlissingse Tanny van der Heijden laat weten dat zij en haar vriendin ontzettend genoten hebben. “Er werd geweldig gespeeld en je zag het enthousiasme ervanaf spatten bij de spelers. Echt geweldig!” Elly Dekker uit Goes heeft ook genoten. “Vooral de stem van Blonde Greet, gespeeld door Sanne Pronk, vond ik erg goed.” Wanda Goulooze uit Yerseke spreekt van een supermooie en gezellige musical. “We hebben genoten. Bedankt voor de kaarten!”

Voorstellingen

De voorstelling ‘De Jantjes’ is zaterdag 16 maart nog te zien in de Stadsschouwburg Middelburg en zaterdag 23 maart in het Scheldetheater in Terneuzen.

Vriend van de Bode

Vrienden van de Bode konden kaartjes winnen voor deze musical. Ben je nog geen Vriend? Voor slechts 29,95 euro per jaar maak je kans allerlei leuke prijzen, zoals deze. Ook krijg je het prachtige Jaarboek ter waarde van 14,95 euro cadeau. Je profiteert het hele jaar door van mooie geschenken, acties en kortingen op cadeaus, uitjes en evenementen van lokale ondernemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vriendenvandebode.nl.