Eerste Doortrapdag in Goes, veilig fietsen

GOES - Veiliger fietsen tot je 100ste is het doel van het programma Doortrappen. Actieve senioren blijven steeds langer fietsen. Dit is een mooie ontwikkeling, want actief, gezond en mobiel en sociaal blijven, is belangrijk. 


Maar fietsen is niet zonder risico’s. Het aantal ongelukken met ervaren fietsers neemt helaas toe. Deze trend willen we uiteraard ombuigen, zodat ook de Zeeuwse senioren fietsers lang, gezond, met plezier en vooral ook veilig kunnen blijven fietsen! De Doortrapdag geeft hier in theorie en praktijk invulling aan. 


Lang, gezond
en veilig blijven
kunnen fietsen


Inwoners gemeente Goes

In de gemeente Goes vindt op 16 april de Doortrapdag voor de inwoners van de gemeente Goes plaats. Deelnemers moeten zich hiervan tevoren voor aanmelden. Inloop 9.45 uur, start 10.00 uur. 


Programma

De dag bestaat uit een deel theorie, een deel oefeningen, een fietscheck en fietsparcours en we sluiten af met een korte fietstocht van 15 km. Om 15.30 uur is het programma afgelopen. Er is een gratis lunchpakket. Locatie: Veiligheidsterrein ZLM, ingang Goese Poort bij restaurant Nian Hao. 


Aanmelden

Wilt u bij deze Doortrapdag aanwezig zijn? Meld u zich dan vóóraf aan bij Judith Menheere, SMWO, j.menheere@smwo.nl of 06-52824303[n]