EigenWijfs maakte er weer een gezellige boel van bij KBO-Zegge.
EigenWijfs maakte er weer een gezellige boel van bij KBO-Zegge. Foto: Cees Coppens

Paasviering KBO-Zegge met lunch en muziek

ZEGGE - Op hun paasbest kwamen de leden van de KBO vrijdag naar een sfeervolle Nieuwenberg. De zaal was ingericht in mooie paaskleuren.


De dag startte met een mooie paasviering voorgegaan door J. van Steenoven en muzikaal begeleidt door het koor o.l.v. organist Marco Buijs. Het paasgevoel was er meteen en zeker na een heerlijke lunch werd duidelijk dat Pasen staat voor vrolijkheid, het begin van een nieuwe tijd een nieuwe lente.

In de daarop volgende jaarvergadering werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd er vooral gekeken naar het nieuwe jaar. Het is duidelijk dat de KBO van Zegge een actieve vereniging is, waar voor iedereen iets te beleven valt. De activiteiten trekken dan ook volop belangstelling. Een woord van dank aan alle vrijwilligers en het bestuur werd uitgesproken door de voorzitter, want zonder een goede groep mensen om je heen kun je alleen helemaal niks.

Daarna barstte de vrolijkheid volledig los door de gezellige groep “Eigenwij(f)s” uit Achtmaal. De voetjes gingen van de vloer en er werd meegezongen door menigeen. De regen tikte buiten tegen de ramen, maar bij ons scheen de zon. Voor alle leden een Vrolijk Pasen![n]