Foto: creativecommons

Kapotte koplamp leidt naar amfetamine, hasj en hennep

  112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Een 33-jarige man uit Bergen op Zoom is afgelopen nacht aangehouden vanwege drugsbezit. De man werd door de politie aan de kant gezet in de laan van Reimerswaal omdat hij met een kapotte koplamp reed. 


De politie zag de man rijden met de kapotte koplamp en besloot daarom een stopteken te geven. "Bij het aanspreken van de bestuurder roken de agenten een henneplucht uit de auto komen. Dit was reden om verder in de auto te kijken", meldt de politie. De politiemensen troffen daarbij kleine hoeveelheden amfetamine, hasj en hennep aan in de auto.

De bestuurder moest daarom een speekseltest ondergaan. Daaruit bleek dat de man onder invloed was van amfetamine en THC. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen van de verdachte. Dit zal door het Nederlands Forensisch Instituut worden onderzocht. "Als de uitslag hiervan bekend is wordt verder bekeken door de Officier van Justitie wat er verder met de verdachte zal gebeuren." De Bergenaar heeft vannacht een verklaring afgelegd en is inmiddels weer op vrije voeten. 

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief